Welkom op de webwinkel van De Betere Pil.

GESCHIEDENIS

In 2012 is De Betere Pil gestart met de verkoop van gezondheidsartikelen zoals: homeopathie, fytotherapie, vitamines en supplementen. Gedurende de jaren nam het lokale aanbod van verkooppunten sterk af. De Betere Pil speelt in op deze verandering en streeft er naar niet alleen het aanbod, maar ook de kwaliteit met betrekking tot de service te verbeteren.

VISIE

Gezondheidsartikelen kunt U tegenwoordig op veel verschillende manieren verkrijgen. Daarbij speelt in veel gevallen het commerciële oogpunt daarachter een grote rol. Voor De Betere Pil is de belangrijkste factor het vertrekken van de juiste, eventueel door arts of therapeut voorgeschreven, middelen.

MISSIE

De Betere Pil heeft een zo breed mogelijk assortiment, anders gezegd: Bij ons kunt U bijna alle beschikbare middelen bestellen. Indien een product niet voorradig is wordt het voor U bij de desbetreffende leverancier besteld. De Betere Pil streeft er naar dat Uw bestelling zo spoedig mogelijk geleverd of opgehaald kan worden.

Heeft u op- of aanmerkingen over deze webshop neemt u dan contact met ons op via het e-mail adres: info@debeterepil.nl. Wij staan open voor elke suggestie, opmerking of aanvulling op onze webshop die tot verbeteringen kunnen leiden.